مواد لازم :
1- بنه کوبیده شده 2تا3لیوان .
2- سیر 1یا دو حبه .
3- نمک به مقدار کافی .
4- آب گرم به مقدار کافی
طرز تهیه :
1-بنه کوبیده شده را در ظرف مخصوص کشک سابی (تغار)ریخته ،سیر کوبیده شده را به آن اضافه می کنیم سپس آنها را مانند کشک می ساییم ،تا خوب به روغن آمده و حالت چسبندگی پیدا کند بعد از این مرحله یک چهارم لیوان آب کاملا داغ روی آن ریخته و مجددا آنرا می ساییم، این کار بایستی تا زمانی که روغن بنه را بتوان با فشار دادن آن با دست خارج ساخت ، ادامه داد.(روغن بنه را با فشردن آن در مشت براحتی می توان جدا نمود، روغن بنه برای سوختگی بسیار مفید میباشد و اثر سوختگی را کاملا از بین میبرد.)
۲-سپس آب گرم و نمک را به آن اضافه نموده خوب آنرا بهم میزنیم و از صافی عبور میدهیم و بعد از کمی حرارت ملایم (کمتر از جوش)غذا آماده می باشد.
۳-غذای فوق را میتوانید با نان ترید کرده میل فرمائید. توجه داشته باشید نمک وسیر این غذا بایستی به اندازه کافی باشد در غیر این صورت لذت واقعی خود را نخواهد داشت.در خوردن این غذا زیاده روی نکنید چرا که طبیعت آن بسیار گرم بوده و ممکن است سبب ایجاد جوش در پوست گردد.
سلام
طرز تهیه ترشی بنه رو اگر بلدین لطفا توی همین صفحه بذارین
هرچقدر میگردم توی اینترنت پیداش نمیکنم
مرسی
بسیاررر بسیار متشکرم از اینکه طرز تهیه این غذای سنتی و اصیل بیرجندی را در اینجا گذاشتید... از غربت سلام مرا پذیرا باشید.
از کِی تا حالا این غذا بیرجندی شده؟؟؟ تا بوده همه جا نوشته شده غذای کرمان!
مرسی از دستور خوبتون. اگه توش ترب و گردو هم بریزی عالی تر میشه!
غذای کرمانیییی !!!!!!!
جل الخالق
کشک بنه غذای اصیل بیرجندیه و البته الان خیلی از هموطنان در منزل طبخش میکنن.
انگار کسب یگه کوفته تبریزی، غذای شمالیه .... والا
سلام خوراک بیرجندی در سیستان به روشهای دیگر مصرف میشه کرمان رو تا حالا نشینده بودم یعنی در اون مناطق بنه کاشته میشه