زعفران و خشکبار نوروزی

زعفران و خشکبار نوروزی

عرضه کننده بهترین محصولات زعفران و خشکبار قائنات و خراسان جنوبی
زعفران و خشکبار نوروزی

زعفران و خشکبار نوروزی

عرضه کننده بهترین محصولات زعفران و خشکبار قائنات و خراسان جنوبی

انجیر خشک



کمتر از میوه تازه ملین است ولی قدرت غذایی آن بیشتر است و به این جهت ما توصیه می کنیم که آن را به اطفال بدهند و همچنین به کسانی که تازه از بیماری برخاسته اند و محتاج تقویت می باشند. زیرا دارای قند ، مواد ازت دار ، ازت خالص و مواد چرب است. ضمناً نبایستی آن را با حرارت خشک کرد زیرا آبش را از دست می دهد ولی آنچه که در آفتاب خشک می شود ، آبش به قند تبدیل می شود و این عمل به وسیله دیاستازهایی که در آن موجود است انجام می شود.

 

برای این که معده خود را مرتب کنید ، شب پنج تا هشت دانه انجیر خشک را بگیرید و با آب ولرم بشویید و از وسط نصف کنید و آن را در کاسه ای گذاشته و روی آن کمی روغن زیتون بریزید و کمی آب لیمو اضافه کنید و صبح ناشتا همراه با روغنش میل نمایید.

 

جوشانده انجیر در التهاب سینه و دستگاه تنفس تجویز می گردد و غرغره آن برای گلودرد و سرما خوردگی گلو بسیار مفید است.

 پنج تا شش دانه انجیر خشک را در مقداری آب ریخته و با آتشی ملایم بپزید تا به صورت شربتی در آید این شربت درد گلو را ساکت می کند و سرفه را تسکین می دهد.

 

 از جوشانده انجیر خشک در شیر، شربتی به دست می آید که برای رفع تحریکات گلو و مخاط دهان و تورم لثه و غیره مصرف می شود.


  دم کرده حاصله از گرد انجیر خشک بوداده در بیماری ذات الریه ، سینه درد ، سیاه سرفه و غیره مصرف دارد و به آن قهوه انجیر می گویند.


 جوشانده پوست تازه انجیر در موارد شکم روش ها و اسهال خونی توصیه شده است.

 اطلس خشکبار قهستان: عرضه کننده زعفران-خشکبار و گیاهان دارویی
 

 منبع: اعجاز خوراکیها – غیاث الدین جزایری

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد