اصفهان – خبرنگار اطلاعات: پیشبینی میشود امسال 3300 کیلوگرم زعفران از 600 هکتار مزارع استان اصفهان برداشت شود.
کارشناس مسئول زعفران مدیریت امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان
اصفهان با بیان این مطلب افزود: برداشت زعفران در استان اصفهان از اواخر
مهر در مناطق سردسیر استان آغاز شده و تا اوایل آذر در مناطق گرم ادامه
دارد.
محسن شاه طالبی افزود: امسال سطح زیر کشت زعفران در استان اصفهان نسبت به پارسال 10 درصد افزایش داشته است.
بیشترین سطح زیر کشت زعفران در استان اصفهان به شهرستانهای نطنز،
نجفآباد، تیران و کرون، شاهین شهر، اردستان، نایین، کاشان و خور و بیابانک
اختصاص دارد. متوسط عملکرد مزارع زعفران استان اصفهان 5/5 کیلوگرم در
هکتار است.